SJOT ONDER UW GAT NODIG?

  • 😎 Vind jij juli en augustus maanden om te rusten en niet aan jezelf te werken?

  • 🍷Laat je het al eens hangen in de zomer: wijntje dabei, zwembad in en uit, pizza aan het strand?

  • ☀️ Laat je je door de zon bedwelmen en geloof je tijdelijk dat het allemaal nog niet zo slecht is?

  • 🍀 Of ben jij er eerder zo eentje die zelfs in de vakantie niet kan genieten en altijd “aan” staat?

Wil jij een sjot onder uw gat ?
Twee maanden (die er wellicht drie worden want september is druk druk druk door de start van het schooljaar) niets doen en onbewust of bewust weer in je oude patronen vallen… dat merk je nadien heel goed.

💥 Je moet bijbenen en je goede gewoontes terug oppakken en dat vraagt veel meer tijd en moeite dan je gedacht hebt.

💥 Je dient je doelen weer te herformuleren en daaraan waardevolle acties te koppelen.

💥 Je discipline en focus dient terug aangescherpt te worden. Niet makkelijk want veel discipline heeft de gemiddelde mens niet.

💥 In september (of oktober) merk je dat je waardevolle tijd verloren bent. Zonde toch?

💥 Misschien wil je in september naar een therapeut “om er in te vliegen” maar die hebben allemaal een wachtlijst en dan is het opeens december en tijd voor nieuwe voornemens. 🫢

Twee of drie maanden onbewust leven en het laten hangen kan je vergelijken met drie maanden alles eten en vreten dat je wilt zonder te sporten. Bye bye gezondheid. Hallo kilo’s.

Dat is hetzelfde voor jouw mentale gezondheid. Met jouw acties. Met jouw focus. Met jouw wil om het anders te doen. Met jouw verlangens naar een mooier leven. Die zijn allemaal ergens in de kelder beland. Bel de takelfirma maar om ze terug boven te krijgen!

Daarom wil ik je helpen om tijdens de vakantie alert te blijven en niet te verzanden in

Onslow achtingen toestanden. Of nog erger, je oude patronen van uitstelgedrag, passiviteit of slechte zelfzorg weer op te pikken.

Van 25 juli tot en met 3 augustus start ik elke dag van 9u tot 9u30 met een power live waarmee je direct weer de puntjes op de i gezet krijgt. Dit kost jou 50€ inclusief btw.

Ik doe mee!

10 dagen, 5 uur, een top coach elke dag zien en horen… daar hoef je toch niet over na te denken, neem ik aan?

Dat kost jou 5 € per dag!
Dat kost jou een halfuur per dag.

 

Als je dat niet voor jezelf over hebt, kan je je toch beter gaan afvragen wat je eigenlijk écht wilt aanvangen met jouw leven. 😇
Waarover ik het heb tijdens de lives? Mensen die me kennen, weten dat ze die vraag niet moeten stellen want een live met mij zit altijd bomvol waarde waarmee je direct aan de slag kan. Die mensen zitten al te zoeken naar de knop om in te schrijven.
Hier zo! 🤩🤩

Die mensen weten dat ik een vat ben van kennis en ervaring om mensen te motiveren echt hun leven in handen te pakken. Ze weten dat ik de pijnlijke confrontatie met mensen die in rondjes blijven draaien niet uit de weg ga.

Ik heb een hekel aan excuses en drama namelijk. 😎 Veel mensen maken echt een puinhoop van zichzelf, hun lichaam en hun leven. En dat komt dan niet door hun trauma’s maar wel door de 101 excuses en het gebrek aan een béétje wilskracht. Dus kom op hè zeg! Ga ervoor.

Verwacht je niet aan zeemzoete babbels maar eerder aan een wervelstorm aan tips en inspiratie om jezelf in handen te pakken. Uwe wake-up call elke dag opnieuw. Tien dagen lang! Ben je eerder iemand die een aai over de bol nodig heeft, dan moet je niet bij mij zijn, of net wel? 🤪

Dus hoppa, klik op de link en kom meedoen vanaf 25 juli, hiervoor vindt zelfs Onslow geen excuses meer.

Inschrijven

Niet moeilijk, alleen maar makkelijk, zelfs als je met je kont onder de Spaanse zon zit, wijntje dabei 😉… het kan en-en zijn dus.

Mocht je een live missen, niet erg, je krijgt sowieso de replay!

Ik zie je graag daar!

Ik doe mee!

Liefs,

Lieve