CHANGE CHALLANGE

Waarom is verandering zo moeilijk en hoe maak je het makkelijker?

Waarom is verandering zo moeilijk en hoe maak je het makkelijker?

Word jou in 7 dagen bewuster van jouw gevoelens, jouw gedachten en jouw acties zodat je beter kan doen wat je écht wilt.

 • Wil jij ook minder sigaretten roken ’s morgens maar besef je ’s avonds dat het weer niks werd?

 • Neem je je ’s ochtends voor om ’s avonds niet te snoepen maar lukt dat maar niet?

 • Wil jij ook minder roepen op de kinderen maar lig je ’s avonds in bed met een schuldgevoel?

 • Neem je je voor om wat liever te zijn tegen je partner maar slaag je er maar niet in?

 • Wil je zo graag een ander leven maar raak je keer op keer teleurgesteld in jezelf?

Wat kan ik verwachten?

Tijdelijk toegang

Krijg van 21 juni t/m 27 juni toegang tot de content van de Change Challenge.

BESTEL NU VOOR €25,-

Lifetime toegang

Krijg ‘levenslang’ toegang tot al de content van de Change Challenge.

BESTEL NU VOOR €40,-

Je ontvangt in deze challenge

 • elke dag 1 mail met daarin…

  • één audiobericht waarin ik jou uitleg wat de opdracht is van de dag, waarom deze belangrijk is en wat het jou kan brengen.
  • één werkblad waarop je je observaties kan noteren en een paar vragen om bij stil te staan.
  • motivatie en inspiratie om jou op gang te brengen.
 • soms een meditatie of visualisatie als extra (drie in totaal) om stil te worden bij jezelf en bij jezelf te kunnen stilstaan. Vertragen is een belangrijke manier om betere acties te stellen achteraf.

 • 1 live webinar waarin je mij persoonlijk en privé al jouw vragen kan stellen en waarin ik jou duidelijk uitleg wat belangrijke hulpmiddelen zijn om jouw gedrag aan te passen zodat je gelukkiger wordt met jezelf en met jouw leven.

 • en natuurlijk kan je altijd terecht in de Facebook groep waar ik jou 7 dagen aan een stuk coach, jou begeleid, jouw vragen beantwoord en je doorheen deze challenge loods zodat je er echt het maximum kan uithalen. Je leert mij en mijn manier van werken en aanpak dus heel goed kennen. Voel je vrij om ervan te komen proeven. 

Denk je nu, jajajaja?

Wat gaan we doen?

Zodra je je bewust wordt van wat je denkt, voelt en doet, kan je ook veel beter gaan kiezen wat je denkt, voelt en doet. Kan je dat kiezen? Jawel! Al is het eerst belangrijk dat je kan observeren hoe het eraan toegaat in jouw hoofd en lichaam.

 • je leert een eenvoudige techniek om jezelf te leren observeren.
 • je ontdekt welke gedachten jou echt tegenhouden.
 • je ziet waar het schoentje wringt.

We hebben allemaal gedrag dat we anders willen. Vervelend gedrag, saboterend gedrag, gedrag dat ons in rondjes laat draaien, destructief gedrag, gedrag waar we simpelweg niet blij van worden. Heb jij dat ook? Daarmee gaan we vandaag aan de slag.

 • je ontdekt zelf welk gedrag echt irritant is.
 • je ziet hoe je je gedachten jouw gedrag beïnvloeden.
 • je leert wat je kan doen om je gedrag te veranderen.

Durven rechtstaan, durven jezelf tonen, durven voor jezelf opkomen, durven zichtbaar worden, durven nee zeggen….  Het klinkt allemaal zo makkelijk maar hoe doe je dat dan? Hoe overwin je die angst om toch te zeggen of te doen wat je wilt doen, zonder rekening te houden met wat anderen zullen denken.

 • je wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen.
 • je voelt wat het is om gedragen te worden door een groep.
 • je ervaart dat je het wel zelf te doen hebt maar niet alleen.

We zijn allemaal heel erg reactief in wat we doen en zeggen. Zonder na te denken vliegen we uit tegen onze kinderen, gooien we met dingen, slaan we met duren of zeggen woorden waar we spijt van hebben. En dit niet één keer per week maar veel te vaak. Hoe kan je dat anders doen?

 • je leert hoe je jezelf kan beheersen.
 • je ontdekt hoe je rustig kan blijven.
 • je ervaart hoe belangrijk jouw ademhaling is.

Elke dag maken we per dag alleen al 200 (!) beslissingen over eten per dag. Dat zijn allemaal beslissingen over wat we eten of niet eten en ze hebben niets met honger te maken maar wel met emoties. Maar eerlijk? De meeste mensen weten niet wat ze voelen, laat staan dat ze weten welk gevoel het precies is. Nochtans kan dit in alle domeinen van ons leven ons erg helpen.

 • je leert meer over emoties en over de vier basisemoties.
 • je oefent hoe je echt emoties kan voelen.
 • je ontdekt hoe je je emoties kan benoemen en uitdrukken.

Door het volwassen leven vergeten we soms wat plezier maken is. We gaan maar en we gaan maar en zijn bezig met doen, doen doen zonder ons echt op te laden. Maar hoe kan je geven als je jezelf niet oplaadt? Lopen, rennen, speels zijn, lachen en zingen en dansen. Het is allemaal zo belangrijk om terug het leven door ons te voelen stromen.

 • je ontdekt terug hoe fijn spelen is.
 • je oefent om contact te maken met je lijf.
 • je ervaart wat de kracht is om echt in je lijf te komen.

Hoe graag zie jij jezelf? Een vraag die ik dikwijls stel en waar mensen amper op kunnen antwoorden. En als ze kunnen antwoorden, is het antwoord vaak bedenkelijk. We worden geboren als een vat vol liefde maar gaandeweg verliezen we het geloof in onszelf en krijgen we een hekel aan hoe we eruit zien of wat we doen. Vooral onze gedachten kunnen ons behoorlijk naar beneden sleuren.

 • je ontdekt wat zelfliefde is.
 • je oefent hoe je je zelfliefde kan vergroten.
 • je ervaart hoe zalig het is om jezelf liever te zien.

Doe dan mee!

 • 7 mails

 • 7 audioberichten

 • 7 werkbladen

 • 3 meditaties

 • 1 live webinar dat ik persoonlijk geef en waarin je terecht kan met al jouw vragen.

TIJDELIJK TOEGANG VOOR €25,-
LIFETIME TOEGANG VOOR €40,-

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Lieve van Weddingen, 47 jaar en ik help al 15 jaar mensen bewuster te worden van wat ze denken, voelen, en doen zodat ze hun leven echt kunnen kiezen.

Cliënten omschrijven me als enthousiast, vlot, no nonsense en to the point.

Mensen leren iets leuks te maken van hun leven? Daarvoor moet je bij mij zijn!

Meer over mij

Wat vorige deelnemers zeggen…

Lieve haar energie is aanstekelijk… je kan bijna niet anders dan enthousiast zijn. Lieve heeft een aangename stem om naar te luisteren en weet exact hoe haar kennis over te brengen zodat het ook voor de onwetenden onder ons duidelijk en zinvol is. She’s without a doubt, the best thing that happened to me in a long time!

Lies

Lieve is haar pure zelf, je voelt haar passie en dat is aanstekelijk. Ook fijn dat ze zo bereikbaar en open is.

Cindy

Je vertelt zo inspirerend, je zet aan tot actie, je wilt iedereen mee hebben, je wilt oprecht de deelnemers helpen, het is met hart en ziel.

Jasmien

Ik was weer heel blij met jouw pertinente vragen en directe aanpak, ik voelde mij door jouw gesteund en je bracht mij weeral een stapje verder.

Céline

Je aanpak is warm en kordaat. Kritisch met een glimlach. To the point. The move to action heeft voor mij in gang gezet waar ik maandenlang op aan het kauwen was.

Jolien

Jij weet zo goed waar jij mee bezig bent! Zo inspirerend.

Lies

Lieve is een no-nonsense, eerlijke, directe, warme, lieve vrouw met veel passie voor haar vak. Haar kennis en haar ervaring maken haar heel goed in wat ze doet. Haar positieve en enthousiaste houding werkt ook zeer aanstekelijk. Je kan altijd bij haar terecht met vragen of moeilijkheden die je ondervindt tijdens het traject.

Griet
Fijne audioberichten, niet te lang waardoor ze toegankelijk en haalbaar waren. Duidelijke opdrachten die mijn ogen lieten opengaan.
Je was precies altijd aanwezig in de fb groep. Heel toegankelijk! Gezien ik al 5 jaar in therapie ben en al meerdere coatings en therapie opleidingen volgde, was de inhoud redelijk gekend maar ik vond het echt een goede herhaling! zeer toepasbaar, grote betrokkenheid van jou in de groep, leuk samenzijn van mensen die zich kwetsbaar durven opstellen… ik vond het echt een heel waardevolle week!
De challenge heeft toch wel het een en het ander getriggerd. Ik heb ook enkele stappen ondernomen. Wel niet allemaal met positief resultaat maar dat is ok deel van het leven. Het dagelijkse audiobericht vond ik super. Het geeft jou gewone basic informatie over psychologie, iets waar je bij een gewone facetoface therapie maar laat aan komt, omdat het daar vaak lang roeren is in de pot van je bullshit alvorens je daar aan komt (begrijpelijk). Hier weet je meteen wat je te doen staat….
Daar het ‘anders’ was dan andere therapie, en er bijna voortdurend mee bezig was, ook doordat er via de fb groep altijd (tegen)reactie kwam werkte het heel goed.

Ongelooflijk wat jij op 1 week tijd bij mij in gang kan zetten!

Het is boeiend te graven in jezelf en de speelse manier die Lieve daarvoor gebruikt, maakt het net iets minder beangstigend soms.

De challenge was afwisselend genoeg. De ene dag liep vlotter dan de andere.

Zeer relevante en goede input en verduidelijking. Zeer recht toe rechtaan maar ook met mildheid en vriendelijkheid, aangename ervaring!

Ze is een supertoffe dame met enorm veel inzicht en wijsheid. Ze deelt haar kennis met een aanstekelijke positieve houding. Ze was heel alert, fijn dat er een antwoord van haar kwam, heel helpend De aanwezigheid in de fb groep via posts, filmpjes en reacties op berichten Ik was aangenaam verrast hoeveel persoonlijke aandacht ik toch kreeg in een groep van 200 mensen. De audioberichten en live video’s (die ik meestal pas later kon bekijken) zijn echt een meerwaarde. Vooral omdat je erg vanuit je hart en passie praat. Was heel goed en had er ook een goed gevoel bij
There’s only one Lieve VW!! Ik kan niet meer zonder haar dagdagelijkse wijsheden, tips enz…

Heel to the point fn krachtig. De facebookgroep was ook een mooi medium om ervaringen te delen. Fijn dat je ook echt reageerde en participeerde met jouw advies en rijke input.

Haar enthousiasme blijft aanstekelijk! Zeer aanwezig en voorzien van extra duiding en motivatie via de Facebookgroep, extra input via Facebook. Goede audiobestanden met uitleg en mooie visualisaties.

Zoals altijd heel inspirerend!! Lieve haar constante aanwezigheid is echt wat haar voor mij de allerbeste coach maakt!

Ik hou van de no-nonsense aanpak waarbij er op een respectvolle manier onverbloemd de waarheid wordt gezegd. Lieve weet waar ze mee bezig is en je hebt echt het gevoel dat ze oprecht wil helpen.

Ze is bereikbaar, laagdrempelig en vooral menselijk 🙂