COACHEND THERAPEUTE – LIEVE VAN WEDDINGEN

Kleine stappen kunnen leiden tot grote veranderingen in je leven.

Kleine stappen kunnen leiden tot grote veranderingen in je leven.

Ik zie maandelijks tientallen mensen in mijn praktijk en ook al zijn we allemaal uniek, zoals jij ook, toch is het leven universeel. We kennen allemaal ups en downs, momenten van twijfel en onzekerheid, angst en verdriet maar ook van fantastische hoogtes en episodes van rust en liefde. En vreemd genoeg komen we op allemaal op gelijkaardige kruispunten in het leven.

Ik zie maandelijks tientallen mensen in mijn praktijk en ook al zijn we allemaal uniek, zoals jij ook, toch is het leven universeel. We kennen allemaal ups en downs, momenten van twijfel en onzekerheid, angst en verdriet maar ook van fantastische hoogtes en episodes van rust en liefde. En vreemd genoeg komen we op allemaal op gelijkaardige kruispunten in het leven.

Welke kant ga jij op?
Welke kant ga jij op?

Deep Dive
Een heel jaar lang

Niet zomaar een quick fix
maar echt in de diepte durven kijken naar wie je bent!

Werk met mij

Liever GRATIS aan de slag?

Liever GRATIS aan de slag?

Niet iedereen heeft de kans om onmiddellijk geld op tafel te leggen om een traject te starten. Of misschien twijfel je nog een beetje of je bij mij aan het juiste adres bent. Of misschien wil je eerst eens iets proberen. Wat de reden ook is: daarvoor stel ik gratis manieren ter beschikking om te proeven van wat voor een stijl ik heb, hoe ik werk en welke accenten ik leg. Je kan voelen wat het met je doet. Je kan ervaren wat het is om in beweging te komen zonder dat je er iets voor moet betalen.

Ja, ik wil GRATIS aan de slag!