Wie ben ik

LieveVanWeddingen-30Al jong leerde ik door het plotse overlijden van mijn vader dat het leven niet altijd rozengeur en maneschijn is. Het leven het hoofd bieden, ook in moeilijke omstandigheden, is altijd een uitdaging geweest die ik met beide handen heb aanvaard. Doorheen de obstakels van het leven heb ik veel geleerd. Over het leven, over anderen en vooral over mezelf. Dankzij verschillende opleidingen kan ik nu andere mensen helpen hun weg en zichzelf terug te vinden. Het grenzeloze potentieel van mensen aanboren en helpen ontwikkelen, is mijn grote passie. Het is wie ik in wezen ben, het meest essentiële van mezelf. Ik geloof sterk dat iedereen, ook jij, geboren bent voor geluk. We zijn allemaal zondagskinderen.

Doorheen de tijd heb ik mij gespecialiseerd in vrouwen die na de geboorte van hun kind hun evenwicht zijn kwijtgeraakt. Ik heb mij verdiept in het moederschap, wat vrouwen omvormt tot moeders maar ook in wat de band tussen moeder en kind kan versterken. Dankzij mijn persoonlijke interesse verdiep ik mij al jaren in alles wat zwangerschap en bevallen aangaat waardoor ik daarover een stevige parate kennis heb. Ik werk ook nauw samen met vroedvrouwen en dokters.In 2013 publiceerde ik bij Manteau “Mijn baby lacht…nu ik nog!”. Meer informatie vind je hier. Bovendien help ik graag vrouwen terug hun geluk te vinden zodat ze weer voluit kunnen leven. Met minder stress en meer vanuit hun eigen kracht.

Je vindt bij mij empathische eerlijkheid, professionalisme, humor en een no-nonsense aanpak. En warmte, zeggen veel cliënten mij. Maar dat laat ik aan jou om te ontdekken. ;)

Wie ben ik nog? Ik hou van koken, lezen, de natuur, de Liefde, mijn kinderen, tuinieren, massages, spiritualiteit, lachen, gezonde voeding en vooral genieten van het leven. Ik ben zeer gelukkig getrouwd en zelf moeder en stiefmoeder van vijf kinderen en één sterrenkindje.

Relevante opleidingen
– Gestalttherapie opleiding, 2005 – 2012
– Psychopathologie, 2012
– Leergang lichaamsgericht werken, 2005
– Basisopleiding Theta Healing, 2011
– Tweejarige ICF coachingsopleiding 2012 – 2014
– Emotioneel lichaamswerk (ELW), 2017 –
– HSP for professionals van Elke Van Hoof, 2017
– MBTI en DISC gecertificeerd

Relevante ervaring
– aan het werk als (team)coach, facilitator, trainer en procesbegeleider in grote bedrijven sinds 2000.
– eigen praktijk als Gestalttherapeut en coach sinds 2006
– specialisaties: veranderingsprocessen, geluk zoeken en vinden, rouw, burn-out, depressie en angststoornissen, moederschap