Praktisch

Wil je graag door mij begeleid worden? Dat kan op verschillende manieren.

Hoe

1) in real live

We zien elkaar op regelmatige basis, dit wil zeggen minimaal om de twee weken. We starten met een traject van 5 gesprekken waarna een evaluatie volgt om te kijken of het voldoet aan jouw verwachtingen. Je kan het traject natuurlijk op elk moment onderbreken.

Elk gesprek kost 50 euro en duurt één uur.
Voor bedrijven hanteer ik andere tarieven en kan er een factuur opgemaakt worden.

Deze manier van begeleiding is ideaal als je je kan verplaatsen en je persoonlijk contact belangrijk vindt. Het is de meest impactvolle manier van werken.

2) mail

We mailen elkaar op regelmatige basis. In je eerste mail leg je je vraag uit en al mailend kom je tot meer inzicht. Ik zal vragen stellen en je huiswerk meegeven. Voor 50 euro krijg je maximum tien mails van mij. Het kan ook  zijn dat je hulpvraag eerder is afgerond.

Deze manier van begeleiding is ideaal als je anoniem wil blijven en houdt van wat meer afstand. Deze manier is niet geschikt voor gevoelige thema’s en langere trajecten.

3) Skype

We hebben een gesprek over Skype. Ook op deze manier starten we een traject op van vijf gesprekken. Elk gesprek kost 50 euro en wordt op voorhand afgerekend.

Deze manier van werken is ideaal als je ver woont en de verplaatsing niet ziet zitten. Maar is beperkt in zijn mogelijkheden. 

4) chat

We spreken een moment af waarop we voor maximum een uur chatten. Je hebt een hele duidelijke concrete hulpvraag zoals bijvoorbeeld “ik wil gezonder eten” of “ik wil 5 km kunnen joggen” of “ik wil minder roepen op mijn kinderen”. Dit is een eenmalig gesprek en past niet binnen een traject. Je krijgt concrete tips waarmee je aan de slag kan. Elk gesprek kost 50 euro en wordt op voorhand afgerekend.

Deze manier van werken is ideaal als je op zoek bent naar een quick win en niet naar de diepte wil gaan. Deze vorm werkt goed maar je vervalt snel in oude patronen.

Wanneer?

Ik werk op wisselende tijdstippen gedurende de week. Wegens een erg drukke agenda overdag ontvang ik voorlopig geen cliënten meer ’s avonds of in het weekend.

Waar?

Het adres is Mosvennedreef 14 in Keerbergen

Prijs

Elk gesprek duurt 1 uur en kost 50€. Je kan cash betalen of overschrijven binnen de drie dagen na het gesprek. Het rekeningnummer is BE52 7350 1146 7509. (NIEUW REKENINGNUMMER!!)

En?  Ben je klaar om je leven een nieuwe wending te geven?

Bel dan naar 0472 41 30 42
of stuur een mailtje naar info@lievevanweddingen.be

Je hebt meer kans op een sneller antwoord via mail. Ik ben moeilijk bereikbaar per telefoon.