Praktisch

Je denkt erover om met mij een afspraak te maken? Maar je zoekt misschien nog wat praktische informatie…

Hoe werk ik?
1) in real live
We zien elkaar op regelmatige basis, dit wil zeggen minimaal om de twee weken. We starten met een traject van 5 gesprekken waarna een evaluatie volgt om te kijken of het voldoet aan jouw verwachtingen. Je kan het traject natuurlijk op elk moment onderbreken.

Elk gesprek kost 55 euro en duurt één uur.
Voor bedrijven hanteer ik andere tarieven en kan er een factuur opgemaakt worden.

 

2) Skype
We hebben een gesprek over Skype. Ook op deze manier starten we een traject op van vijf gesprekken. Elk gesprek kost 55 euro en wordt op voorhand afgerekend.

Wanneer kan je langskomen?
Ik werk op alle werkdagen, overdag en ’s avonds. We plannen de afspraken in op lange termijn zodat er continuïteit is.

Waar is het te doen?
Mijn werkadres is Industrieweg 3 in Heverlee.
Mijn praktijk bevindt zich in het gebouw van Benes. Eens je de voordeur voorbij bent, druk je op de bel bij ‘Audaco Lieve’. De deur gaat dan open en je kan wachten in de wachtruimte.

Wat kost het?
Elk gesprek duurt 1 uur en kost 55€. Je kan cash betalen of overschrijven binnen de drie dagen na het gesprek. Het rekeningnummer is BE24 7340 4421 5538. (NIEUW REKENINGNUMMER!!)

Hoe lang moet ik wachten?
Je mag rekenen op een gemiddelde wachttijd van 3 à 4 weken vooraleer je een intakegesprek kan hebben. Crisissituaties krijgen voorrang en kan ik zien binnen de week. Doordat we de afspraken gespreid in de toekomst inplannen is er nadien een regelmatig contact

Wat als ik niet kan komen?
Gezien mijn agenda goed gevuld is en mensen wat moeten wachten op een eerste afspraak, vraag ik je om mij tijdig te verwittigen als je niet kan komen of als je graag je afspraak verplaatst. Ik zal dat ook soms doen, dat is helemaal niet erg. Een wijziging of annulering geef je minimaal 24 uur op voorhand door.

Een gesprek dat minder dan 24 uur op voorhand wordt afgezegd, wordt volledig in rekening gebracht. Hierdoor kan ik toch nog cliënten die wachten op een afspraak er eentje geven. Dank voor je begrip.

En?  Ben je klaar om je leven een nieuwe wending te geven?
Bel dan naar 0472 41 30 42
of stuur een mailtje naar info@lievevanweddingen.be

Je hebt meer kans op een sneller antwoord via mail.
Ik ben moeilijk bereikbaar per telefoon gezien ik vaak in gesprek ben.