Hulp na de bevalling

Logo Postpartum

 

 

 

 

 

Ik richtte Postpartum Steun België op. Dit is een platvorm met alle mogelijke informatie over waar je als vrouw in terecht kan komen na de bevalling. Je vindt er de uitleg over de mogelijke postpartum fenomenen: babyblues, postpartum depressie, postpartum angststoornis, postpartum pscychose, moederrouw en PTSS. Klik hier door naar de website van Postpartum Steun België.

Je vindt er ook de lijst van postpartum consulenten die ik opleidde om moeders tijdens en na de zwangerschap professioneel te begeleiden. Ben je specifiek op zoek naar iemand die je kan helpen tijdens en na de zwangerschap? Klik dan hier.

Wil je graag zélf postpartum consulent worden dan kan je je inschrijven voor de opleiding Postpartum Consulent. Je vindt alle mogelijke informatie over deze fantastische opleiding op deze pagina.

Er is ook een Facebook groep gekoppeld aan dit platvorm. In deze besloten groep kan je als moeder terecht met al je vragen over het onzekere stuk van het moederschap. Je vindt er lotgenoten die ook worstelen in het vinden van hun weg na de bevalling. De roze wolk is in de groep meer een metereologisch fenomeen dan wel een staat na de bevalling. Wil je je graag aansluiten bij de groep? Dat kan door hier te klikken.

Ik zie je graag daar!