Schrijf je dan in voor de workshop “Van dralen naar stralen” door Lieve Van Weddingen.

Over lust en seks en levenslust

Je ontvangt een replay, als je je inschrijft.

Over lust en seks en levenslust.

We hebben het er niet zo graag over maar doen het des te meer: vrijen, seks hebben, neuken, de liefde bedrijven. Zoveel synoniemen voor dezelfde daad. Zoveel manieren ook om het te doen. Zoveel normen en overtuigingen die ons parten kunnen spelen. Probeer dat maar eens te aligneren met twee. Of met drie. ????

Maar hoe is het eigenlijk gesteld met onze seksualiteit anno 2022? En waarom is seksuele energie zo belangrijk? Veel mensen doen maar wat en zijn gericht op het orgasme, echt bewust een seksueel leven uitbouwen, is er niet bij. Verder dan erop, erin, eruit en eraf komt het gros van de bevolking niet waardoor menig man en vrouw onbevredigd achterblijft.

Hoe komt het trouwens dat er zoveel mensen vreemdgaan of misnoegd zijn over hun seksleven? En wat doe je met het dat eeuwige spanningsveld tussen zekerheid willen in de relatie maar ook spanning tussen de lakens? Want ja, als puntje bij paaltje komt speelt er emotioneel veel meer dan we eigenlijk zelf willen toegeven.

We vinden het allemaal wel belangrijk maar halen er te weinig uit wat voor onze levenslust zoveel verschil zou kunnen maken. Huh? Wat heeft seks dan te maken heeft met levenskracht?

Lieve Van Weddingen, therapeute en coach, praat een uur over seksuele energie, ons lichaam en bewustzijn. Zo koppelt ze haar drie favoriete thema’s aan elkaar in een lekker boeiende uiteenzetting waar je nadien gelijk mee aan de slag kan.

Wat heb je er achteraf van opgestoken?

???????? waarom het contact met jouw lichaam de start is van veel seksuele energie.

???????? wat het belang is van bewust te kiezen wanneer en met wie je seks hebt.

???????? hoe het komt dat mannen soms geen erectie krijgen en vrouwen soms pijn hebben bij seks.

???????? wat yin en yang te maken hebben met je seksleven.

???????? hoe je het spannend en vooral interessant kan houden in bed (of op tafel).

???????? wat kwetsbaarheid te maken heeft met een vervullend seksleven.

???????? hoe je jouw seksuele energie kan gebruiken om levenslustig door het leven te gaan.

Allemaal gratis en voor niks.

Wil je graag dat ik jouw vraag meeneem in deze live over seksuele energie? Laat ze dan even achter!

Inschrijven kan via deze link:

Schrijf je nu in en wees er live bij

Veelgestelde vragen

Ja, zeker en vast. Als je er niet live kan bij zijn of er komt onverwacht iets tussen (you know, life happens) dan kan je de opname opnieuw herbekijken. Of als je eens een stukje wilt herbekijken, dan kan dat.

Niks moet. Je kan zelfs niets zeggen want je ziet alleen mij en jij kan enkel met mij communiceren via chat. Ik zie jou dus niet en de andere deelnemers zien jou ook niet. De chatfunctie helpt wel heel erg om de workshop voor jou persoonlijk te maken. Als je uitgesteld kijkt, kan je achteraf ook per mail nog vragen stellen.

Of dit nu jouw eerste stap is in persoonlijke ontwikkeling of dat je nu al honderden boeken hebt gelezen en cursussen gevolgd, deze workshop is altijd geschikt. Simpelweg omdat we vanaf het begin beginnen maar ook omdat het onmiddellijk toepasbaar is op jouw eigen situatie.

Praktisch

Datum:
Woensdag 09 Februari 2022 om 20:30 uur

Wat heb je nodig:
Een computer of gsm.

De kosten:
Er zijn geen kosten.

Yes, ik doe mee!

Ik zie je heel graag daar!

Lieve

Deze workshop wordt gegeven door Lieve Van Weddingen.

Deze workshop wordt gegeven door Lieve Van Weddingen.

Hey, ik ben Lieve Van Weddingen en ben al 15 jaar gepassioneerd door mensen. Ik zie het potentieel in iedereen en hou ervan om mensen te helpen om waar te maken waar ze van dromen. We zijn allemaal tot veel in staat alleen weten we niet goed hoé we dat dan moeten doen. Ik ben daarin jouw ideale gids: enthousiast, ervaren en uitdagend. Dat laatste is belangrijk want geef toe: die platgetreden paden worden na een tijdje ook maar saai.

Vragen of meer informatie?