Volg mij:

Ik hou van lachen, dansen, lekkere wijn, muziek, sushi, positiviteit, sensualiteit en seksualiteit, lezen, schrijven en meditatie.

Via Facebook probeer ik zoveel mogelijk mensen te bereiken die écht iets uit het leven willen halen. Volg je mijn Facebook pagina al? Of op Instagram kan je mij ook elke dag terugvinden.

95% van de bevolking volgt de massa maar is ongelukkig over hun leven als ze sterven. Mijn Facebook pagina maar ook mijn werk als therapeut is een middel om mijn passie maar ook mijn zielsenergie uit te drukken. Ik wil miljoenen mensen inspireren en motiveren om echt bewust te gaan leven.

Ik help mensen bewust te maken over wat ze denken, voelen en doen zodat ze een leven kunnen creëren dat écht bij hen past.

Zeg eens: past jouw leven écht bij jou? Of past het vooral bij wat je dénkt dat je moet doen?

Ik werk als therapeute uiteraard nog live maar meer en meer werk ik ook online. Ik wil een zo ruim mogelijk publiek bereiken en daarom bied ik ook korte en langere trajecten online aan. Maar daarnaast geef ik ook veel gratis weg of aan lage prijzen. Simpelweg omdat ik weet dat sommigen nooit mijn therapieruimte zullen binnenstappen maar ook omdat sommigen de reguliere therapie niet kunnen betalen. Daarom dus. Iedereen heeft recht op hulp. Je vindt meer informatie over mijn gratis aanbod hier.

Misschien nog wat achtergrond van mezelf, dan weet je ook gelijk welk vlees je in de kuip hebt: ik startte mijn eigen zelfontwikkeling toen ik 20 jaar was nadat ik door de dood van mijn vader in een depressie sukkelde.

Dit zware proces bracht mij in een niet te stoppen rollercoaster van verlies, keuzes en pijn die uitgroeiden naar evolutie, openbaring en transformatie.

Ik geloof mede hierdoor in het enorme potentieel van mensen en dat breng ik graag over, zowel op deze pagina als in mijn dagdagelijkse werk. Doorheen de afgelopen 25 jaar volgde ik intussen ontelbaar veel opleidingen waarbij mijn Gestalttherapie opleiding mijn leidraad is maar ik laat mij evengoed beïnvloeden door NLP, systemisch werk, lichaamswerk, het boeddhistisch denkkader, mindfulness, Sjamanisme en vele andere invalshoeken.

Ik ben ook nog moeder van drie kinderen van 19, 18 en 7 jaar. Ik heb twee scheidingen achter de rug en leef nu gelukkig apart omringd door veel mensen die mij graag zien en vice versa. Ik ben een steenbok van sterrenbeeld en geboren in het mooie jaar 1974. Ik hou van lachen, dansen, lekkere wijn, muziek, sushi, positiviteit, sensualiteit en seksualiteit, lezen, schrijven en meditatie. Ik zie mezelf als een free spirit die houdt van het leven en de liefde die niet bang is om te leven, keuzes te maken en te dartelen waar het leven mij ook brengt. En ja, een beetje prettig gestoord ben ik ook wel. 🙂

Veel liefs en zon op al je wegen!
Lieve