#Inthemood

Voel je blijer en vrijer in jouw leven door je seksuele energie te versterken en te verdiepen

Forget about sex. Just play first. Dance, sing, read to each other, breathe together – communicate. Don’t count on sex to be the door to intimacy. It’s the other way around: first develop intimacy skills. Then make love to enjoy them.

Margot Anand

Heb jij ook al wel eens die fantasiën over jezelf als geile vrouw?

Je voelt je echt lekker in je vel, zonder twijfel of schaamte en je voelt en weet perfect hoe jouw seksuele energie jou kan helpen in jouw leven maar zeker ook in jouw seksuele leven.

Fantasieën waarbij je kronkelend als een kat je partner bespringt en hem oraal verwent vol overgave?

Of je ziet het al voor jou dat je sensueel voor de spiegel danst terwijl je echt blij bent met jezelf. Je voelt de gloed over je wangen glijden en je voelt je sexy van kop tot teen. Zeker van jezelf en diep verbonden met wie je in wezen bent.

Helaas ziet de realiteit er vaak anders uit.

Herkenbaar?

 • Je wilt passie voelen in jouw lichaam maar weet niet eens meer wat passie nu precies is.

 • Seksualiteit is eerder een vaag begrip dan wel iets waar je je comfy bij voelt.

 • Je voelt je soms heel ver verwijderd van je lichaam. Die clitoris, hoe voelt die ook weeral? En waar zit die juist?

 • Je wilt je echt ontplooien als een seksueel wezen maar je weet niet hoe daaraan te beginnen.

 • Je ervaart sleur en routine in je seksleven maar je hebt no clue hoe je dat kan veranderen.

 • Je vindt het ongemakkelijk om te praten over seks of om überhaupt jouw fantasie de vrije loop te laten.

 • Je voelt dat je op wolkjes loopt als je seksuele energie een boost krijgt maar hoe houd je dat vast?

 • Je voelt dat je seksueel leven een oppoetsbeurt kan gebruiken.

 • Seks, intimiteit en aanraking zijn begrippen waarbij je eerder een beetje in elkaar krimpt dan er blij van wordt.

YES! IK DOE MEE! (vrouw)
YES! ik doe mee (man)
Ik geef hem cadeau

Het kan ook echt anders!

Ik leer je graag hoe je terug meer contact kan krijgen met jouw lichaam, dat is de eerste stap. In mijn jaartraject Deep Dive komt dit thema vaak aan bod en ik heb zelf veel geleerd doorheen mijn jaren als therapeute over hoe het lichaam werkt, wat het nodig heeft en met welke kleine oefeningen je je lichaam terug wakker kan krijgen.

Seksuele energie ontstaat in de bekkenzone en om deze diep te kunnen doorvoelen is contact met jouw lichaam broodnodig. Maar hoe pak je dat aan?

Doorheen mijn eigen proces heeft mijn seksualiteit een hele transformatie doorgemaakt. Van klein schuchter meisje dat gemakkelijk “in freeze” ging, ben ik veranderd in een zelfzekere vrouw die de vele facetten van haar seksualiteit heeft ontdekt en omarmd.

#inthemood
Verwacht geen droge cursus seksuologie waarbij je vooral rationeel naar je seksleven zal kijken. We gaan het ook niet hebben over anatomie, standjes en klinische kennis. Zo werk ik niet en ik geloof ook niet dat jouw seksuele energie daar blijer van wordt. Deze cursus is er echt eentje van leren, doen en ervaren.

Ik leer jou gewoon alle “truken van de foor” die je kunnen helpen om je terug meer vrij te voelen in jouw eigen bekken, sensualiteit en seksualiteit.

 • Je ontdekt terug jouw eigen lichaam en leert de intimiteit met jezelf op te bouwen.

 • Je leert alles over mannelijke en vrouwelijke energie en hoe die twee energiëen een rol spelen in je seksualiteit.

 • Je ziet in welke overtuigingen of belemmerende gedachten jou ter plaatse laten trappelen en je tegenhouden om echt los te breken.

 • Je gaat je eigen vuur terug aan de praat krijgen zodat je gibberend en glibberend door het leven gaat.

 • Je leert echt terug van jezelf te houden als sensueel en seksueel wezen, wat jouw achtergrond of voorgeschiedenis ook is.

  En dit allemaal voor 199 euro met levenslange toegang tot alle modules!

  Als je graag de cursus cadeau geeft aan iemand… dat kan ook.

Ik geef #inthemood cadeau
JA, IK DOE MEE VOOR 199 EURO (vrouw)
Ja, ik doe mee voor 199 euro (man)
 • en ik ontvang onmiddellijk toegang tot alle modules van #inthemood via de online leeromgeving.

#Module 1: Hello Body!

Je leert hoe jouw lichaam juist werkt, hoe het ervaringen opdoet en hoe aanraking precies in elkaar zit. Je ontdekt letterlijk terug jouw bekkenzone en we maken ons lichaam opnieuw wakker. 

 1. Dag lief lijf
 2. Hoe warm is het daar beneden?
 3. Op onderzoek uit
 4. Terug wakker worden

#Module 2: Sensual Me?

Je ontdekt je eigen intimiteit terug en herstelt ook een deel van jouw eigen seksualiteit. Je leert contact te maken met jouw baarmoeder (man en vrouw) en verhoogt de mate van comfort met jouw eigen naaktheid. 

 1. Sensi wat?
 2. Intiem of in team
 3. Het verschil zit in 1 letter
 4. Intiem met jezelf

#Module 3: I want my sex!

Je leert hoe de chakra’s in elkaar zitten en in het bijzonder de tweede chakra en wat yin en yang te maken heeft met seks. Je ontdekt ook hoe belangrijk overgave is en waarom we zo graag controle willen houden. Daar zit angst voor iets tussen. 

 1. Tweede chakra
 2. Van vagina naar hart (en niet andersom)
 3. De doe-energie
 4. De zijns-energie
 5. Yin en yang in bed

#Module 4: Who’s that slut?

Je onderzoekt jouw eigen normen- en waardenkader. Wat vind je absoluut niet kunnen of net wel? Waar liggen jouw grenzen? En hoe komt dat? Van wie kreeg je deze mee? En welke rol speelt jouw eigen moeder (of vader) hierin? Je gaat meer en meer inzien wat seksualiteit voor jou persoonlijk betekent en wat je wel of niet wilt. 

 1. Seksnormen anno 2022
 2. Jouw sekswaarheden
 3. Jouw seksuele identiteit
 4. Van braaf meisje naar hoer

#Module 5: Horny as hell!

We gaan ons eigen vuur wat warm stoken met allerlei tools en opdrachten. Hoe maak je jezelf zo geil als boter zonder dat er iemand in de buurt is? Hoe zorg je ervoor dat je vuur heet blijft? Hoe houd je de seksuele energie draaiende?

 1. Sex is a place you go
 2. Picture perfect
 3. Sextalk
 4. Porno: yes or a no go?
 5. Over tarzans en eitjes
 6. Hoe ver durf je te gaan?

#Module 6: Let’s talk about sex!

We doen het liever dan we het erover hebben. Maar hoe kaart je nu iets aan bij jouw partner? Hoe vertel je dat je graag eens wilt vastgebonden worden? Of dat je haar/zijn kwetsbare kant mis in bed? Of dat hij jou al jaren likt op de verkeerde plek of dat je helemaal niet meer opgewonden geraakt en maar alsof doet? Gesprekken over seksualiteit zijn vaak de meest kwetsbare die we voeren omdat menig mens zich snel afgewezen voelt. 

 1. “The Inquiry”
 2. Raakbaarheid
 3. Reactiviteit
 4. De cirkel van overeenkomst

#Module 7: Let’s get sexual spiritual!

Zes basis technieken die je echt nodig hebt om in verbinding te kunnen vrijen met iemand. Hoe houd je je hart open samen met je benen? Hoe houd je de verbinding als er zo invasief wordt binnengedrongen? Bij jezelf blijven als er een samensmelting gebeurt is helemaal niet zo eenvoudig. 

 1. 6 basics om nooit te vergeten
 2. gronden
 3. aanraken
 4. grenzen
 5. openen
 6. verbinden
 7. afronden

#Webinar:

Over lust en levenslust.

Op woensdag 9 februari wordt het webinar: Over Lust en Levenslust gegeven. De opname staat ook in de Believe Academy, waar jij hem altijd terug kunt kijken.

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Seks is voor mij persoonlijk een hele grote speelgoedwinkel. Er is zoveel te beleven, zoveel te doen en zoveel te leren ook. En ik word er heel erg blij van. Seksuele energie bezorgt me vreugde en het is een onuitputtelijke bron van levenslust.

Maar seks heeft me ook bij mijn pijnlijke stukken gebracht: hoe stel ik mij open, wanneer geef ik en wanneer neem ik, welke angsten ervaar ik, welke trauma’s zitten er vast in mijn lichaam, hoe zeg ik neen en waar ligt de grens? Tegelijkertijd heeft het mij ook enorm geholpen om stil te staan bij wat ik echt belangrijk vind in mijn seksualiteit. Een reis die nooit helemaal afgerond zal zijn.

Ik zie mijn seksualiteit als de ingangspoort naar meer bewustzijn over mijn lichaam, over wie ik ben en waarin ik nog kan groeien. En het is net die wijsheid en ervaring gecombineerd met vele jaren werken met cliënten die ik heb gebundeld en wil doorgeven.

Want wat als elke vrouw haar seksualiteit zou omarmen, wat zou er dan veranderen in de wereld? Juist ja. Heel veel. ☺

In de cursus #inthemood komen er veel visies samen: Gestalttherapie, lichaamswerk, tantra, energetisch werk, Osho meditatie en nog veel meer. En natuurlijk mijn eigen passie voor het onderwerp.

COUNT ME IN! (vrouw)
COUNT ME IN! (man)
IK geef hem cadeau