• Voel je je laag in energie?

  • Heb je weinig echt contact met jouw lichaam?

  • Voel je je uitgeblust?
  • Wil je meer in verbinding komen met je lijf?
  • Vind je het moeilijk om te voelen wat je voelt?
  • Wil je meer impact maken op de werkvloer?
  • Loop je vaak vast op dezelfde valkuilen en wil je daarin verandering brengen?
  • Ben je bereid om jouw lichaam in te zetten als instrument voor jouw persoonlijke groei?
Schrijf je dan in voor deze dag Lichaamswerk!

Op deze dag wordt er gebruik gemaakt van verschillende stromingen om het leven in jouw lichaam terug wakker te maken: Gestalttherapie, emotioneel lichaamswerk, ademwerk, bio-energetica, tantra, meditatie, traumawerk en TRE®. We combineren dit met muziek, bewegen en dans.

Je hebt geen voorkennis of ervaring nodig om deel te nemen aan deze dag.

De opdrachten zijn fysiek niet belastend maar je moet wel ter been zijn.

Deze dag wordt begeleid en uitgedacht door Lieve Van Weddingen. Lieve werkt al meer dan 15 jaar in haar eigen praktijk als Gestalttherapeute en life coach en heeft een grote liefde voor het lichamelijke werk wat altijd in al haar trajecten een plek kreeg. Haar stijl wordt benoemd als speels, diepgaand, betrokken en no nonsense. Naast haar werk met particulieren begeleidde ze tot 2020 tien jaar organisaties die doorheen een transformatie gingen. Daarin ondersteunde ze het hoger management in hun leiderschap, stressbestendigheid en persoonlijke ontwikkeling.

www.lievevanweddingen.be

Lieve wordt ondersteund door bekwame assistenten zodat je tijdens de dag op een krachtige manier kan gedragen worden in het proces dat zich ontvouwt. Afhankelijk van het aantal deelnemers zijn er meer assistenten aanwezig.

De plaatsen zijn allemaal bezet. Schrijf je in voor de wachtlijst om op de hoogte te blijven.

Datum: zaterdag 15 oktober van 10uur tot 17 uur. Aankomst vanaf 9uur.

Kostprijs: 110 euro inclusief B.T.W.

Locatie: Van der Valk Hotel Mechelen

De plaatsen zijn beperkt dus schrijf je nu in!

Na inschrijving wordt er geen geld meer teruggestort bij annulering. Je kan wel iemand anders voorstellen om jouw plekje in te nemen.

SCHRIJF NU IN VOOR DE WACHTLIJST

Wat vinden deelnemers over Lieve haar begeleiding?

“Ik voel mij altijd veilig in jouw professionele handen. Ik voel altijd dat jij echt heel erg betrokken bent op iedereen, heel veel afstemt. Je straalde warmte en liefde uit en ik voelde mij veilig en gedragen op momenten dat je mij even uit de nood kwam helpen. Jouw sprankelende energie kan zware opdrachten luchtig maken.”

“Tja, ik blijf er na al die trajecten nog steeds van versteld staan hoe Lieve doet wat ze doet 🙂 Inspelen op de noden van een groep en tegelijk ook individueel & zo iedereen te laten groeien, helen, stapjes zetten. Geweldig gewoonweg!”

“Boenk er op, is iets wat bij me opkomt. Liefdevol, duidelijk, aanvoelend, juiste dingen op het juiste moment.”

“Warme aanwezigheid, veilige bedding, genoeg nabijheid en toch ook afstand wat nodig is om haar eigen grenzen ook aan te geven. En vooral de onvoorwaardelijke liefde voelen.”

Wat vinden deelnemers van het programma?