Praktisch

Ik werk op alle werkdagen (behalve op vrijdag), overdag en ’s avonds en bij hoogdringendheid ook op zaterdagvoormiddag.

Je mag rekenen op een gemiddelde wachttijd van ongeveer 2 weken vooraleer je kan starten, soms is dat korter maar nooit langer. Crisissituaties krijgen voorrang en kan ik opstarten binnen de week. Sowieso krijg je van mij een antwoord op je mail binnen de 24 uur. Als dat niét zo is, stuur je best even een reminder want dan is je mail wellicht in mijn spam folder beland.

Gezien mijn agenda goed gevuld is en mensen soms wachten op een eerste afspraak, vraag ik je om mij tijdig te verwittigen als je niet kan komen of als je graag je afspraak verplaatst. Ik zal dat ook soms doen, dat is helemaal niet erg. Een wijziging of annulering geef je zo snel mogelijk door en verplaatsen we dan. Een eerste verkennend gesprek verplaats ik maximum drie keer.

De praktijk bevindt zich in Heverlee, Industrieweg 3, vlakbij de Geldenaaksebaan. (dichtbij Leuven)
De Industrieweg is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn vier buslijnen met een halte vlak bij de campus UCLL, die vlak tegenover de Industrieweg ligt. Buslijn 630 brengt je op 12 minuten van het station naar de Geldenaaksebaan. Lijnen 4, 5 en 6 rijden door het centrum en hebben haltes aan onder meer het Rector De Somerplein en het station. Als je met de bus komt stap je af aan halte “UCLL Leuven”. Als je de bus naar het centrum of het station neemt stap je op aan de nieuwe halte UCLL in de Interleuvenlaan.

Als je met de auto komt, vind je aan de praktijk voldoende parkeerplaatsen.

De praktijk bevindt zich in het kantoorgebouw BENES. De voordeur is altijd open. Eens je binnen bent, druk je op de bel “Audaco” en dan gaat de glazen wand op magische wijze open. In de wachtruimte kan je plaats nemen op de stoelen. Ik kom je daar halen.

Corona maatregelen
Corona maatregelen

Neem contact op

Contact
Ja, ik wil het GRATIS eBook 'The road to Wisdom' ontvangen! *
Je gegevens zijn veilig bij mij. Lees hier onze privacyverklaring.