2013 NON-FICTIE  |  DOOR: LIEVE VAN WEDDINGEN

Mijn baby lacht…nu ik nog!

Je bent net bevallen, wordt bedolven onder felicitaties en aangespoord om te genieten van de mooiste periode van je leven . Maar jij voelt het zo niet. Die roze wolk lijkt verder weg dan ooit, je twijfelt aan alles. Het is de rode draad in de verhalen die therapeute Lieve Van Weddingen regelmatig hoort in haar praktijk en die haar raken. “Mijn baby lacht…nu ik nog!”

is een boek dat houvast biedt in de vorm van herkenbare getuigenissen, praktische tips en veel relativeringsvermogen, waarbij geen taboe uit de weg wordt gegaan.

“It takes two to make a child, and a village to raise a child. Alleen zijn er geen villages meer waar je opgroeide tussen zwangere vrouwen en kinderen, en de `stiel leerde van moeder op dochter. Nu weten we zoveel, maar kennen we zo weinig van de gewone dingen des levens zoals
kinderen krijgen. We zijn onzeker en veeleisend voor onszelf, want we willen alles perfect doen en dat lukt niet altijd. Dit boek is een aanrader voor iedereen die kinderen wil, heeft, plant of zwangere of pasbevallen vrouwen in de buurt heeft want `samen bevalt beter!”

Marleen Temmerman, moeder van een zoon en `verlosser van minstens 15.000 meisjes en vrouwen

Het boek is uitverkocht en enkel nog te koop via Lieve zelf: 25 euro inclusief verzending.

Recensies

Ja, ik wil dit boek bestellen