Weet je nog?

Weet je nog hoe je ouders je uit eten namen?  Of wanneer je leerde lopen?  Of waar je was en met wie toen de torens in elkaar stortten op 9/11?  Wat je hebt gegeten de afgelopen twee weken?  Of hoe lang je laatste ruzie met je partner duurde?  En wat je kinderen deze morgen droegen toen ze naar school gingen?  Wie er naast je stond op het laatste popconcert waar je naar toe ging?  Wanneer je voor ’t laatst in de zon lag?  Hoe de relatie met je eerste liefje eruit zag?  Hoe je ouderlijk huis gebouwd was?   En hoe de sfeer er was?  Wie je eerste baas was en nog belangrijker: hoe hij je benaderde?  Hoe je favoriete eten smaakte als kind?  En wie je beste vriendje was in de lagere school?  Wat je reactie was toen je eerste huisdier stierf?  En wie er was om je te troosten?  Wat je gedaan hebt voor je laatste verjaardag en wie je hebt uitgenodigd?  Hoe je je dagen doorbracht als kleuter?  En wat je ervan vond om een broer of een zus te hebben?  Of jullie veel ruzie maakten of helemaal niet?  Herinner je je nog hoe je ouders ruzie maakten en hoe vaak?  En wat je echt vreselijk vond als kind?  Of net erg leuk?  Waar je helemaal wild van werd toen je twintig was?

Wellicht herinner je je een aantal zaken.  Hou ze vast.  Ik kom hier nog op terug.

%d bloggers liken dit: