2017 FICTIE  |  DOOR: LIEVE VAN WEDDINGEN

[BOEK] 101 vragen van kersverse mama’s (2017)

Open boek over onzekerheid en twijfels bij het prille moederschap

Is het mijn schuld als mijn kindje blijft huilen en ik het niet kan troosten? Waarom voel ik mij altijd onzeker als ik goedbedoeld advies krijg? Hoe kom ik de dag door wanneer ik amper heb geslapen? Hoe kan ik mijn partner meer laten helpen? Ik mis mezelf als vrouw; is dat normaal? Moeders die pas bevallen zijn, kampen vaak met heel wat twijfels en wisselende emoties. Je hebt vragen over je nieuwe lichaam, je gevoelens en de relatie met je partner, maar ook over de band met je kindje, de verhouding tot je familie en de vergelijking met andere moeders. Therapeute Lieve Van Weddingen geeft telkens een helder en genuanceerd antwoord met praktische tips.

Te koop in elke boekhandel en online vanaf 6 euro.

Recenties

Bestel op bol.com